Investeren in vastgoed

De bankrente is laag, aandelen fluctueren sterk in waarde en de belasting over uw vermogen is vaak al meer dan 1,5% per jaar. Het opbouwen en behouden van vermogen is daarom tegenwoordig niet eenvoudig. Beleggen in vastgoed met een Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggingsfonds geeft een stabiel rendement.

U kunt mee investeren met een Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggingsfonds

U kunt er voor kiezen om zelf in verhuurd vastgoed te beleggen. U kunt ook samen met meerdere investeerders in vastgoed investeren met een Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggingsfonds. Wij beleggen in een mix van vastgoed met woningen/appartementen in het hoge en luxe segment en commercieel vastgoed. U kunt deelnemen vanaf € 100.000 door in te leggen op winstdelende obligaties die door Heemsteren Properties & Finance B.V. zijn uitgegeven.

Beleggen met Heemsteren Properties & Finance B.V. is 100% transparant

De obligatiehouders van een Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggingsfonds hebben doorlopend inzicht in de gang van zaken. De initiatoren van Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggen zelf ook mee.

Actueel en op de hoogte van marktontwikkelingen

Heemsteren Properties & Finance B.V. volgt de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt op de voet ten behoeve van een optimale vastgoedportefeuille.

Deelname

Deelnemen in vastgoed met een Heemsteren Properties & Finance B.V. beleggingsfonds kan vanaf € 100.000.

Zonder zorgen beleggen in vastgoed

U hoeft zich geen zorgen te maken over alles wat komt kijken bij beleggen in vastgoed. Heemsteren Properties & Finance B.V. ontzorgt u over het gehele traject: vanaf de aankoop tot de uiteindelijke verkoop.

Asset based financiering

Meer informatie